ZAKEN DOEN MET TEXTAAFOAM

WAT MAG U VERWACHTEN?

 

SINDS 1970

In 1970 verlieten de eerste stoffen ons magazijn. Passend bij de wensen van die tijd. En ook nu houden we alle trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We werken samen met wevers en designers vanuit de hele wereld en luisteren naar hun ideeën. Zo halen wij een wereld aan inspiratie naar ons toe.

Het resultaat? Een creatieve collectie en innovatieve stofcombinaties waarmee we onze klanten over heel Europa verrassen. Meubels, bedden en stoelen worden gestoffeerd met onze creatieve kwaliteitsstoffen.

Om onze klanten keer op keer topkwaliteit te kunnen bieden, werken we samen met de meest hoogwaardige producenten ter wereld. Daar kunt u op vertrouwen.

Sinds 2019 vind u Textaafoam in Tilburg, dé Brabantse stad met een rijke historie en veelbelovende toekomst in de textielindustrie.  Een broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen in textiel en tegelijk logistieke hotspot; voor ons de perfecte locatie.

SINDS 1970

Goirle is een klein Brabants dorpje in Nederland. Zo’n dorpje waar niet veel lijkt te gebeuren. Toch is juist dat dorpje de plek waar de prachtigste stoffen vandaan komen. In 1970 verlieten de eerste stoffen ons magazijn. Passend bij de wensen van die tijd. En ook nu houden we alle trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We werken samen met wevers en designers vanuit de hele wereld en luisteren naar hun ideeën. Zo halen wij een wereld aan inspiratie naar ons toe.

Het resultaat? Een creatieve collectie en innovatieve stofcombinaties waarmee we onze klanten over heel Europa verrassen. Meubels, bedden en stoelen worden gestoffeerd met onze creatieve kwaliteitsstoffen.

Om onze klanten keer op keer topkwaliteit te kunnen bieden, werken we samen met de meest hoogwaardige producenten ter wereld. Daar kunt u op vertrouwen.

‘Goed genoeg’ komt niet voor in ons woordenboek: wij doen geen concessies aan de kwaliteit. Onze werkwijze is nauwkeurig. Wij gaan voor kwaliteit en focussen ook op service en creativiteit. Wij laten niets aan het toeval over.

Ook de opslag en levering zijn nauwkeurig uitgekiend. Onze klanten krijgen altijd precies geleverd zoals door ons bevestigd. Die punctualiteit en flexibiliteit vinden wij heel normaal. En ja, daarvoor werken wij keihard.

Maar als het om onze klanten gaat, dan is niets ons te gek. Want die instelling levert ons al sinds 1970 trouwe en zeer tevreden klanten op.

1970

In 1970 richt Frans van der Aa zijn bedrijf op. Hij vestigt zich in de St. Jozefstraat naast het huis waar hij en zijn familie wonen. Al snel blijkt dit woonhuis niet ideaal en verhuist hij het bedrijf via de Boomstraat en de Magazijnstraat naar de Goirkestraat. Het hart van de Textielstad Tilburg.

De naam voor het nieuwe bedrijf is snel gevonden. TEXT voor textiel, AA voor van der Aa en FOAM voor het schuim dat hij dan nog levert aan de meubelindustrie. TEXTAAFOAM is een feit.

1977

7 jaar na de oprichting overlijdt Frans van der Aa. Zoon Wim van der Aa neemt het bedrijf over. In 1978 verhuist hij het bedrijf naar een nieuwe locatie in Goirle aan de Vollerstraat.

1996

Het gaat goed met Textaafoam. Als betrouwbare partner bieden zij relaties een continuïteit die dan ongeëvenaard is in de branche. 1996 versterkt Ton van der Aa (broer van Wim) het familiebedrijf. Met 25 jaar internationale ervaring in textiel, een belangrijke aanwinst voor de verdere professionalisering en groei van Textaafoam. De tweede generatie is een feit.

2004

In 2004 stappen Mark van der Aa (zoon Wim) en Michiel van der Aa (zoon Ton) in het bedrijf. Het familiebedrijf is toe aan de derde generatie. De nieuwe generatie voegt nieuwe waardes toe aan het bedrijf. Het optimaliseren van processen en vergroten van de creativiteit zijn misschien wel de belangrijkste veranderingen.

2018

Zes locaties die de groei van ons mooie bedrijf laten zien. Vanaf 2019 zijn we gevestigd op onze 7e locatie in Tilburg.